Oana Radu nu mai scapă de probleme! Artista a făcut noi acuzaţii la adresa fostului soţ: „Sper ca povestea mea să fie o lecție pentru voi”

20 06. 2024, 11:44

Oana Radu a făcut noi acuzaţii la adresa fostului ei soţ. Artista încearcă să îşi continue viaţa după separarea de Cătălin Dobrescu însă mărturiseşte că nu îi este atât de uşor. Vedeta susţine că a fost nevoită să îşi cumpere o altă maşină pentru concerte pentru că bărbatul i-a interzis să o folosească pe cea veche. De asemenea, cântăreaţa a tras şi un semnal de alarmă în urma celor întâmplate!

Oana Radu și fostul ei soț, Cătălin Dobrescu, au luat-o pe drumuri separate după trei ani de căsnicie. Din fericire, lucrurile nu s-au terminat într-un mod amiabil, aşa cum artista spera. Chiar dacă la început nu a vrut să dea detalii despre perioada dificilă prin care a trecut, la un moment dat a simţit nevoia să se descarce.

Oana Radu, noi acuzaţii la adresa lui Cătălin Dobrescu

Acum, artista a venit cu o nouă dezvăluire. A povestit pe reţelele de socializare faptul că fostul soţ nu i-ar mai da voie să se folosească de maşina pe care o avea deja, pentru că acesta ar fi administrator pe firma pe care se află autoturismul înregistrat. Astfel, s-a văzut nevoită să îşi cumpere una nouă.

Chiar dacă este extrem de fericită pentru că a reuşit în cele din urmă să rezolve situaţia, cântăreața și-a îndemnat fanii să aibă mare grijă la persoanele pe care le aleg ca și parteneri de afaceri, pentru a nu întâmpina, ulterior, aceleaşi situaţii neplăcute.

„Sooo happy meeee! Azi mi-am cumpărat o nouă mașină de concerteeeee! Yuhuuuu! Mi-am cumpărat un Mercedes V Class, asemănător cu cel pe care îl aveam, doar ca muuult mai nouă și cu muuulte opțiuni, pentru că pe aceea din păcate nu o mai pot accesa, fiindca fostul meu soț nu îmi mai permite să o folosesc, el fiind administrator pe firma pe care se afla mașina (fără a conta că nu a produs nici un ban pentru firma respectivă)!

Aveți mare grijă cu cine vă asociați în firme și pe cine puneți administrator! Nu mai contează ce a fost! Capu Sus! Sper ca povestea mea să fie o lecție pentru voi, și totodată să vedeți că după orice furtună, iese soarele! La mine a ieșit mai mult ca niciodată, și e doar începutul”, a scris Oana Radu pe rețelele de socializare.

 

Sursă foto: social media